მასალა:- 5 კგ. ჭარხლის ღეროები
- 5-6 დაფნის ფოთოლი
- 2 თავი ნიორი
- 2-3 ხმელი კამის ტოტები
- 5 ლიტრა წყალზე 10 ს.კ. მარილი
მომზადება:
ჭარხლის ღეროებს მოვაჭრათ ფოთლები , ღეროები წამოვტუთქოთ 2-3 წუთით ადუღებულ წყალსი ,ხელით გავსინჯოთ ისე რომ ძალიან არ მოიხარშოს გავაციოთ და ჩავყაროთ უკვე დაყენებულ მარილწყალში დავაყაროთ დაფნის ფოთოლი , ნიორი და ხმელი კამის ტოტები
გემრიელად მიირთვით!
|