მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » მწნილი, მარინადები

ლეღვის მურაბა
2012-10-24, 2:09 PM
მასალა:
  • 2 კგ. ლეღვი
  • 2 კგ. შაქარი
  • 1 ჭიქა წყალი
  • 1 პ.ვანილი

მომზადება:

 პატარა ზომის ლეღვები  გავრეცხოთ და ყუნწში ჩანგლით დავჩხვლიტოთ .   1ჭიქა წყალში ჩავყაროთ შაქარი და წამოვადუღოთ სიროფი, ჩავყაროთ ლეღვი და ცოტა ვადუგოთ შემდეგ გამოვრთოთ გავაციოთ , როცა გაცივდება ისევ დავდგათ დაბალ გაზზე და ვადუგოთ მანამ სანამ მზად არ იქნება ბოლოს დავაყაროთ ვანილი , ჩავასხათ მინის ქილებში დავაფაროთ პლასმასის ხუფები და შევინახოთ გრილ ადგილას.



გემრიელად მიირთვით!
0 нравится
კატეგორია: მწნილი, მარინადები | დაამატა: aks75 | ტეგები: ქართული სამზარეულო, murabebi, legvis muraba, მურაბები, ლეღვის მურაბა, legvi, tkbileuloba, ლეღვი
ნანახია: 8793 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 4.0/2
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]