მასალა:
- ახალი კარტოფილი- 1 კ.გ;
- ცხიმი – 1 ს.კ;
- კამა დაჭრილი- 1 ჩ.კ;
- მარილი - გემოვნებით.
მომზადება: ახალი კარტოფილი გავფრცქვნათ ჩვეულებრივი წესით (გავფხიკოთ), გავრეცხოთ კარგად, მოვათავსოთ ქვაბში და დავამატოთ კარაქი. ქვაბი პერიოდულად შევანჯღრიოთ, რომ კართოფილი ძირს არ მიეკრას და თანაბრად შეიწვას. როცა კარტოფილი თითქმის მზად იქნება, დავამატოთ მარილი და წვრილად დაჭრილი კამა. ახალი კარტოფილი შეიძლება შევწვათ ნებისმიერ ცხიმში.
|