მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ბოსტნეული

მობრაწულა გოგრით და სოკოთი
2010-05-02, 0:27 AM



         საჭირო მასალა:

  • 500 გ. გოგრა
  • 150 გ.ქამა სოკო
  • 100 გ. ხახვი
  • 1 ს.კ. კარაქი
  • 8 ფირფიტა გაყინული ფენოვანი ცომი
  • 200 გ. სქელი ნაღები 
  • 5 კვერცხი
  • 4 ს.კ გოგრის თესლი 
  • ქონდარი
  • დაფქული თეთრი პილპილი
  • მარილი

             მომზადების წესი: 


  • კუბიკებად დაჭრილი გოგრა და დაკეპილი სოკო წვრილად დაჭრილ ხახვთან ერთად მოშუშეთ კარაქში. გემოვნებისამებრ დაუმატეთ მარილი და სანელებლები. შუშეთ კიდევ 5 წთ. გადმოდგით და გააგრილეთ.
  • ცომი გაყავით ორ ნაწილად. გააბრტყელეთ, შუაზე გადაკეცეთ და კიდევ გააპრტყელეთ. ასე გაიმეროეთ რამდენჯერმე. ცომის ერთი ნახევარი მოათავსეთ ფორმაში.

  • ნაღები და 4 კვერცხი ათქვიფეთ, დაუმატეთ დაქუცმაცებული გოგრის თესლი და შეურიეთ მოშუშულ გოგრასა და სოკოს. მიღებული მასა გაანაწილეთ ცომზე, ზემოდან დააფარეთ ცომის მეორე ნახევარი და კიდეები შეაერთეთ. გადაუსვით კვერცხის გული, შედგით ღუმელში და აცხვეთ 180-200 გრ. ტემპერატურაზე 35 წუთი.


0 нравится
კატეგორია: ბოსტნეული | დაამატა: aks75
ნანახია: 1976 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]