ხახვი დაჭერით ალყა-ალყა და 5-7 წუთის განმავლობაში შუშეთ ზეთში, დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი სოკო და შუშეთ კიდევ 10 წტ. ცალკე მოშუშეთ გრძლად დაჭრილი წიწაკა.
სოკოიანი მასა შეურიეთ მოხარშულ ბრინჯს.
გასახსნელ ფორმას წაუსვით ცხიმი და ფენა-ფენა გაანაწილეთ ჯერ ბრინჯიანი მასა, შემდეგ მოშუშული წიწაკა. თითოეულ ფენას მოასხით კვერცხთან ერთად ათქვეფილი არაჟანი. აცხვეთ ღუმელში 20 წთ.