მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ბოსტნეული

ბრინჯი წიწაკითა და სოკოთი
2010-05-02, 1:39 AM



            საჭირო მასალა :

  • 300 გ. ხახვი
  • 200 გ. ზეთი
  • 500 გ. სოკო
  • 800 გ. სხვადასხვა ფერის ბულგარული წიწაკა
  • 700 გ. მოხარშული ბრინჯი
  • 6 კვერცვი
  • 300 გ. არაჯანი

            მომზადების წესი:


  • ხახვი დაჭერით ალყა-ალყა და 5-7 წუთის განმავლობაში შუშეთ ზეთში, დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი სოკო და შუშეთ კიდევ 10 წტ. ცალკე მოშუშეთ გრძლად დაჭრილი წიწაკა.
  • სოკოიანი მასა შეურიეთ მოხარშულ ბრინჯს.

  • გასახსნელ ფორმას წაუსვით ცხიმი და ფენა-ფენა გაანაწილეთ ჯერ ბრინჯიანი მასა, შემდეგ მოშუშული წიწაკა. თითოეულ ფენას მოასხით კვერცხთან ერთად ათქვეფილი არაჟანი. აცხვეთ ღუმელში 20 წთ.
  • სუფრასთან მიტანის წინ მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი.


0 нравится
კატეგორია: ბოსტნეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: წიწაკა, gemrieli recepti, ხახვი, სოკო, kulinaria, recepti, ბრინჯი, კულინარია
ნანახია: 4763 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]