მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ბოსტნეული

ყაბაყი
2011-11-23, 10:50 PM
მასალა:
  • 6 ყაბაყი
  • 100გრ. ზეთი
  • 4-5 კბილი ნიორი
  • მარილი და წიწაკა გემოვნებით
  • ქინძი ,პეტრუშკა

მომზადება:



ყაბაყი დავჭრათ მრგვლად როგორც ბადრიჯანს ვაკეთებთ მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ 1 საათამდე




წვენს რომ გამოიღებს გავწუროთ ხელით და შევწვათ ზეთიან ტაფაზე





დავჭრათ მწვანილები და ნიორი წვრილად ასევე უხდება მაიონეზი





გემრიელად მიირთვით!



0 нравится
კატეგორია: ბოსტნეული | დაამატა: likuna | ტეგები: kabaki maionezit, მოხრაკული ყაბაყი, kabaki, მაიონეზით, ყაბაყი, moxrakuli kabaki, maionezi
ნანახია: 15538 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]