მასალა:
- 1კგ. ჭარხალი
- 200გრ. ნიგოზი
- ხახვი
- ნიორი
- ქინძი
- მარილი გემოვნებით
მომზადება:
პატარა ზომის ჭარხალი მოხარშეთ კანიანად და შემდეგ მოაცალეთ კანი მოხარშულს
ზემოდან ამოჭერით გულები
გატარებულ ნიგოზს დაუნატეთ წვრილად დაჭრილი ნახევარი თავი ხახვი 1 კბილი ნიორი და მარილი გემოვნებით
ამოჭრილი ჭარხლის გულები გახეხეთ სახეხზე და დაუმატეთ ნიგოზს ასევე წვრილად დაჭრილი ქინძი
მიღებული შიგთავსი ჩავდოთ ამოჭრილ ჭარხალში და ასევე გარედან ხელით წაუსვათ (ამოვსვაროთ გარედანაც ნიგვზის სატენით)
გემრიელად მიირთვით!
|