მასალა:
- 100გრ.ბრინჯი
- 500გრ.გოგრის ნახარში წვენი
- 2 ს.კ. შაქარი
- 2 ს.კ. გარგრის მურაბის წვენი
- 1 ცალი ვაშლი
- ნახევარი ფორთოხალი
- 100 გრ.რძე
მომზადება:
გავრეცხოთ ბრინჯი და ჩავყაროთ გოგრის ნახარშში
გავთალოთ ვაშლი
და გავხეხოთ სახეხზე
გავარჩიოთ ფორთოხალი და
ნახევარი დავჭრათ პატარა კუბიკებად
დაუმატოთ გარგრის მურაბა 2ს.კ.
შაქარი 2 სუფრის კოვზი
დაუმატოთ 100 გრ .რძე
გემრიელად მიირთვით!
|