მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ფაფები

გერკულესის ფაფა
2011-12-01, 2:09 PM
მასალა:
  • 100გრ. გერკულესი
  • 100გრ. წყალი
  • 50გრ. რძე
  • 2 ს.კ. შაქარი

მომზადება:

 მე ეს გერკულესი გამოვიყენე



ჩავყარაოთ ქვაბში



დავასხათ წყალი 




და მივიყვანოთ ადულებამდე



დავაყაროთ შაქარი და დავასხათ რძე




ურიოთ შეუჩერებლად რომ ადუღდება გადმოვდგათ გაზიდან


მზად არის ჩვენი ფაფა





გემრიელად მიირთვით!



0 нравится
კატეგორია: ფაფები | დაამატა: likuna | ტეგები: fafebi, kulinaria recepti, ფაფა, GERKULESI, გერკულესი, ფაფები, gerkulesis fafa, გერკულესის ფაფა, fafa
ნანახია: 41882 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 2 | რეიტინგი: 4.0/3
სულ კომენტარები: 2
2 tamyna  
0
adugebul wkalshi ratom ar sheidzleba ,burgulis chakra/?

1 soso  
0
gemrielia dzan chems shvils da me mogvewonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa8) 8)

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]