მასალა:- 100 გრ. მანის ბურღული
- 200 გრ. წყალი
- 2-3 ს.კ. შაქარი
- 50 გრ. რძე
- 50 გრ.კარაქი
- ცოტა მარილი
მომზადება:
მანის ბურღული ჩავყაროთ ქვაბში
დავასხათ ცივი წყალი, დავაყაროთ შაქარი და მარილი დავდგათ გაზზე და შეუჩერებლად ურიოთ
ცოტა რომ შესქელდება და დუღილს რომ დააპირებს დავასხათ რძე
ადუღებიდან დაახლოებით 3-4 წუთში მზად არის
დავასხათ თეფშებზე და ზემოდან გაუკეთოთ კარაქი
გემრიელად მიირთვით!
|