მასალა: - 1 კვერცხი
- 2 ნაჭერი პერი
- 2 ხახვი
- 2 კბილი ნიორი
- 1 ცალი პამიდორი
- 2 ბოლოკი
- 2 ბულგარული წიწაკა
- 5-6 ღერო ოხრახუში
- მარილი გემოვნებით
მომზადება:
კუბიკებად დაჭრილი პური შევწვათ ზეთში.ასევე წვრლად დაჭრილი ბოლოკი, ხახვი, ბულგარული, ნიორი.
დავმატოთ კანგაცლილი პამოდორი.
წვრილად დჭრილი ოხრახუში.
ბოლოს დავახალოთ კვერცხი, მოვაყაროთ მარილი.
გემრიელად მიირთვით!
|