საშუალო ზომის, კარგად გაწმენდილი და გარეცხილი
ქათამი, დაჭერით ნაჭრებად. მოათავსეთ ქვაბში, დაასხით წყალი ბლომად და
დადგით ცეცხლზე მოსახარშავად. წამოდუღებისთანავე მოხადეთ ქაფი და ნელ
ცეცხლზე ადუღეთ. როცა ქათმის ნაჭრები ნახევრად მოიხარშება, დაუმატეთ შუაზე
ჩაჭრილი ხახვი, კონად შეკრული: ოხრახუში, ნიახური და კამა. ჩაყარეთ
ნახევარი ჩაის ჭიქა გარეცხილი ბრინჯი და საშუალო სიდიდის, შუაში დაჭრილი
კარტოფილი. შეაზავეთ დანაყილი ნივრით და მარილით. სუფრასთან მიტანის წინ,
ცალკეულ ულუფას მოაყარეთ დაკეპილი კამა და ოხრახუში.