გასუფთავებული, გარეცხილი დედალი დაჭერით
ნაჭრებად, მოათავსეთ ქვაბში, დაასხით ცოტა წყალი და დადგით ცეცხლზე. როცა
წყალი დაუშრება, ცხიმთან და ხახვთან ერთად მოშუშეთ. შეურიეთ 1 ს.კ. პურის
ფქვილი, დაუმატეთ სახეხზე გახეხილი პომიდორი (ან წყალში გახსნილი 1 ს.კ.
ტომატი) ადუღეთ 5–10 წუთი. შეაზავეთ დანაყილი ნივრით, ხმელი ქინძით, უცხო
სუნელით, მარილით. მოასხით 250გრ არაჟანი, კიდევ ერთხელ წამოადუღეთ და
გადმოდგით ცეცხლიდან.