მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცხელი კერძები

“რთული” უხა
2010-04-11, 2:45 AM
მასალა:
200გრ. დაკონსერვებული ნატურალური ვირთევზას ღვიძლი
2-3 ცალი კარტოფილი (დაჭრილი კუბებად)
1 ცალი ხახვი (წვრილად დაჭრილი და ძმარში ჩაბასტურმებული)
ორაგულის (სიომგის) სტეიკი 500გრ. ან ორი თავი
წყალი, დაახლოებით 2 ლიტრი.
მომზადება:
კარტოფილს ვყრით წყალში და ვხარშავთ. ცოტა მარილს ვაყრით, პილპილს, დაფნას ვაგდებთ და ვდებთ თევზის ნაჭრებს. ვხარშავთ 10-15 წუთს, ვაზავებთ პილპილით.
ვირთევზას ღვიძლს წვენს გადავუწურავთ, ჩანგლით დავჭყლიტავთ და ჩავუშვებთ წვნიანში. კიდევ ვადუღებთ 2 წუთს. ხახვი გადავწუროთ ძმრისგან, ჩავუშვათ წვნიანში და გამოვრთოთ, დავამატოთ დაჭრილი ქინძიც. დავაფაროთ სახურავი და 10 წუთის მერე მივირთვათ.
0 нравится
კატეგორია: ცხელი კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემრიელი რეცეპტები, “რთული” უხა
ნანახია: 2008 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]