900 გ. ორაგულის ფილე 6 ც. კარტოფილი 1 ლ. წყალი 250 გ.
ნაღები 2 ც. ხახვი 1 შეკვრა კამა 1 ჩ.კ. მარილი პილპილი მომზადება:
დაჭერით
ორაგული და კარტოფილი დაახლ. 2 სმ. კუბებად, ასევე ხახვი, ძალიან წვრილად.
ხახვი მოშუშეთ ზეთში, შემდეგ ჩაასხით წყალი, ჩაყარეთ კარტოფილი, მარილი,
პილპილი, წამოადუღეთ და დატოვეთ დახურული საშუალო ცეცხლზე, დაახლ. 10
წუთით. ჩაყარეთ ორაგული და ადუღეთ 5 წუთის განმავლობაში. ცალკე ჯამში
ჩაასხით ნაღები და დაამატეთ 100 მლ. სუფი, კარგად აურიეთ და ნელნელა
ჩაუმატეთ სუფში. ბოლოს ჩაყარეთ დაკეპილი კამა და ცხლად გაიტანეთ სუფრასთან