მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 11
სტუმარი: 11
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცხელი კერძები

ბარდის სუპი კლიოცკებით
2010-04-11, 3:12 AM

მასალა:

1,5 ხბოს ხორცი
1 ჭიქა ბარდა
2 ცალი კარტოფილი
2 ცალი ხახვი
1 ს.კ. ტომატ პასტა
კარაქი
სტაფილო
დაფნა
1 ცალი კვერცხი და ფქვილი
მომზადება:
მოვხარშოთ ხორცი კარგად, ამოვიღოთ ბულიონიდან და გავარჩიოთ ძვლებისგან. 100 მლ. ბულიონი ამოიღოთ და გადავდოთ დროებით. დანარჩენ ბულიონში ჩავყაროთ ბარდა და ვხარშოთ, ნახევრად როცა მოიხარშება, დავუმატოდ კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი და გავაგრძელოთ ხარშვა. მოვშუშოთ კარაქში დაჭრილი ხახვი, სტაფილო (გახეხილი), დავუმატოდ სუპში. ასევე დავუმატოთ დაფნა, ტომატ პასტა, მარილი, პილპილი.

მოვამზადოთ კლიოცკები: 100 მლ. გადადებული ბულიონი+1 ცალი კვერცხი+პილპილი+მარილი და ფქვილი იმდენი, რომ არაჟანზე სქელი მასა გამოვიდეს. ამოვიღოთ ჩაის კოვზით და ჩავაგდოთ სუპში.როცა ამოტივტივდება, კლიოცკები მზად არის. მე ოდნავ ნიორსა და მწვანილსაც ვუმატებ.
0 нравится
კატეგორია: ცხელი კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: ბარდის, კლიოცკებით, სუპი, კულინარია
ნანახია: 2624 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]