მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცხელი კერძები

უხა პამიდვრით
2010-04-18, 11:34 PM

ინგრედიენტები:
4 ულუფა
600 გ დაქუცმაცებული თევზი
600 გ კარტოფილი
800 გ ზუთხი ან სვია
400 გ პამიდორი
2 თავი ხახვი
2 ს.კ. კარაქი
პილპილის მარცვლები
დაფნის ფოთოლი
კამა 

 


მომზადების წესი:
1. დაქუცმაცებული თევზისგან მოხარშეთ ბულიონი, გაწურეთ, მიიყვანეთ ადუღებამდე და დაუმატეთ გრძლად დაჭრილი კარტოფილი. ხარშეთ 10-15 წთ.
2. ზუთხი ან სვია დაჭერით და ჩააწყვეთ ბულიონში.
3. პამიდორს გადაავლეთ მდუღარე, გაფცქვენით და დაჭერით კუბიკებად.
4. ხახვი დაჭერით ალყა-ალყა და პამიდორთან ერთად დაუმატეთ თევზის წვნიანს, შეურიეთ სანელებლები და ხარშეთ 20-25 წთ. გადმოდგით ცეცხლიდან და დაუმატეთ კარაქი.
5. სუფრასთან მიტანის წინ მოაყარეთ დაჭრილი კამა. 

 

0 нравится
კატეგორია: ცხელი კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: დაფნის ფოთოლი, კარტოფილი, პამიდორი, თევზი, დაქუცმაცებული, ხახვი, ზუთხი ან სვია, კარაქი
ნანახია: 2730 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]