მასალა:
1 ც ქათამი, 6 თავი ხახვი, 700 გრ პომიდორი (ან 1 ჭიქა ტომატ-პიურე), 50 გრ კარაქი, ქინძი, ოხრახუში,
მომზადება:
რეჰანი, ქონდარი, კამა, წიწაკა და მარილი - გემოვნებით. ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ, ჩავდოთ ქვაბში და მოვშუშოთ. ხახვი წვრილად დავჭრათ და მოვშუშოთ კარაქში, დავამატოთ ქათამს, მოვაყაროთ მარილი. პომიდორი გავრეცხოთ, გავფცქვნათ, დავჭრათ პატარა ნაჭრებად და ისიც დავამატოთ ქათამს, ვხარშოთ მზადყოფნამდე. ხარშვის ბოლოს კერძს დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში, რეჰანი, ქონდარი, კამა, წიწაკა.
|