მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცხელი კერძები

ხაში
2010-04-29, 7:16 PM


მასალა:


  • 2 კგ ძროხის ჩლიქი და ფაშვი, 
  • ნიორი და მარილი - გემოვნებით.

მომზადება:

ხაში (ძროხის ჩლიქი და ფაშვი) გულდაგულ გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ. ჩლიქი გავყოთ ორ
ნაწილად, ფაშვი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად. მომზადებული ხაში ჩავდოთ დიდ ქვაბში,
დავასხათ წყალი და შემოვდგათ ცეცხლზე. როდესაც წყალი წამოდუღდება, გადავღვაროთ,
ისევ დავასხათ წყალი და შემოვდგათ ცეცხლზე, პერიოდულად მოვქაფოთ. ვხარშოთ ნელ
ცეცხლზე რამოდენიმე საათი.
ხაშთან ერთად მაგიდასთან მივიტანოთ თონის პური (ლავაში), სასურველია წინა დღისა,
ასევე დანაყილი ნიორი და მარილი.
ხაში შეიძლება მოვხარშოთ მხოლოდ ჩლიქებისაგან, ან მხოლოდ ფაშვისაგან.


0 нравится
კატეგორია: ცხელი კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: მარილი, ნიორი, ZROXIS HLIQI, XASHI, ხაში, ფაშვი, ძროხის ჩლიქი, FASHVI, marili
ნანახია: 12450 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]