მასალა: 1კგ.ძროხის ხორცი 500გრ.კარტოფილი 2ცალი სტაფილო 2ცალი ბულგარული 4ცალი პამიდორი ხახვი მწვანილი ნიორი მარილი ერბო
მომზადება:
მოვხარშოთ ძროხის ხორცი დავამატოთ კარტოფილი კუბიკებად დაჭრილი და კარგად მოვხარშოთ ორივე,შემდეგ ცალკე მოვხრაკოთ ხახვი, სტაფილო,ბულგარული და დაუმატოთ სახეხზე ჩახეხილი პამიდორი,კარგად მოვშუშოთ და გაუკეთოთ მოხარშულ ხორცს და კართოფილს,დავამატოთ პეტრუშკა,ქინძი კამა და ნიორი მარილი გემოვნებით.
გემრიელად მიირთვით!
|