მასალა:- 1კგ.საქონლის რბილი ხორცი
- 1კგ. პამიდორი
- 5თავი ხახვი
- კამა,ქინძი და პეტრუშკა,ნიახური
- 2კბილი ნიორი
- 50გრ.ერბო
- დაფნის 2 ფოთოლი
- მარილი და წიწაკა გემოვნებით
მომზადება:
დავჭრათ პატარა კუბიკებად ძროხის ხორცი და ცალიან ცოტ წყალში და ერბოში მოვტუშოთ თუ წყალი დაუშრება ცოტა დავამატოთ
დაუმატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოვხრაკოთ ხორცთან ერთად
შემდეგ დაუმატებთ კანგაცლილ პამიდირს(შეიძლება ბანკაში დახუფული პამიდორიც)
ცოტახანში უმატებთ წვრილად დაჭრილ მწვანილებს და ნიორს,მარილს, წიწაკას.
გარნირი, ბრინჯი ძალიან უხდება
გემრიელად მიირთვით!
|