მასალა:
- ხორცი 1კგ. (ძროხის,ხორის,ბატკნის)
- ბადრიჯანი 2-3 ცალი
- კარტოფილი 3-4 ცალი
- პამიდორი3-4 ცალი
- ბულგარული მწიწაკა 2-3 ცალი
- ქინძი,პეტრუშკა, კამა,რაჰანი
- ღორის სალა,ან ზეთი 50გრ.
- ნიორი 2-3 კბილი
- მარილი და პილპილი
მომზადება:
სალა დავჭრათ კუბიკებად ჩავალაგოთ ქვაბში (უმჯობესია თუჯის ქვაბში)
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და დავაყაროთ სალას
ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალადე ან კუბიკებად დავაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ ცოტა ხანს და გავწუროთ
პამიდორი დავჭრათ კუბიკებად
შემდეგ ბულგარული წიწაკა
კარტოფილი კუბიკებად
ზემოდან მწვანილები,ნიორი, მარილი ,პოლპილი, დავდგათ დაბალ გაზზე და დახლოებით 45 წუთში მზად იქნება (წყლის დამატება არ უნდა)
გემრიელად მიირთვით!
|