მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცხელი კერძები

ცხვრის ხორცის ჩანახი
2011-09-12, 9:00 PM
მასალა:

  • 1კგ.ცხვრის ხორცი
  • 0,5 კგ.კარტოფილი
  • 3ც.ბადრიჯანი
  • 5ც. ბულგარული მწიწაკა
  • 3ც.პამიდორი
  • 2თავი ხახვი
  • ქინძი, ოხრახუში ,ნიახური
  • 3კბილი ნიორი
  • 2სკ.ზეთი
  • მარილი და პილპილი გემოვნებით


მომზადება:

 ყველაფერი გავრეცხოთ გავარჩიოთ
ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალებად და დავაყაროთ მარილი გავჩეროთ ნახევარი საათი რომ წვენი გამოუშვას და გავწუროთ




ცხვრის ნეკნები დავჭრათ ნაჭრებად




ნეკნები ჩავალაგოთ ზეთიან ქვაბში და ზევწვათ




მოვაყაროთ  ცოტა მარილი და მრგვალებად დაჭრილი კარტოფილი დავაყაროთ



შემდეგ ბულგარული მწიწაკა მრგვალებად დაჭრილი და ყველა მწვანილი და ნიორი წვრილად დაჭრილი




წვრილად დაჭრილი მწვანილები გავყოთ 3 ნაწილად (რომ სხვა ფენასაც მოვაყაროთ)



უკვე გამზადებული ბადრიჯანი გავრეცხოთ ცივ წყალში და გავწუროთ და მოვაყაროთ ზემოდან



პამიდორი დავჭრათ მრგვალებად  გავყოთ 2 ნაწილად და მოვაყაროთ ზემოდან ბადრიჯანს,ხახვიც ალყა-ალყა დავჭრათ და პამიდორს მოვაყაროთ ზემოდან



შემდეგ დარჩენილი პამიდორი და მწვანილები დავაყაროთ ზემოდან და ცოტა პილპილი და მარილიც გაუკეთოთ




დავაფაროთ ზემოდან თეფში



და დავაფაროთ ქვაბს თავსახური გერმენტულად




დაბალ გაზზე დავდგათ დაახლოებით 2 საათი ჭირდება






გემრიელად მიირთვით!








0 нравится
კატეგორია: ცხელი კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: CXVRIS XORCIS HANAXI, ხორცის ჩანახი, ჩანახი, hanaxi, cxvris hanaxi, ცხვრის ხორცის ჩანახი, ცხვრის ჩანახი
ნანახია: 13001 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 5 | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 5
5 naniko  
0
me piradad qotanshi gaketebuli maqvs nachami(anu porciebad iyo gamzadebuli )araperi ar iyo dachrili yvelaperi mtlianebi ido patara qotanshi,martla gemrielia momewona....

4 hgf  
0
badrijani rgolebad ki ar ichreba,aramed shuaze da unda daitenos dumit da nivrit...............

3 გოჩა  
0
რეცეპტი კარგი რეცეპტია, თუ არაფერს დააკლებთ, ძალიან გემრიელია! მაგრამ რომ წერთ, რას წერთ, სკოლაში პირველკლასელს არ ეპატიება ეს შეცდომები: პეტრუშკა კი არა ოხრახუში ჰქვია, მრგვალებად კი არ ვჭრით, არამედ რგოლებად! ისე ყველაფერი კარგია და თუ ყველაფერ ამას ცოტა რეჰანს დაუმატებთ და თანაც ქოთანში და აირღუმელში, გავიქეციიი,უნდა გავაკეთოოო!!!

2 irma kapanadze  
0
ai es magariaaaaa

1 nikoloza  
0
erti suli maqvs rodis sghevcham

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]