მასალა:- 500გრ.ბარდა
- 1სტაფილო
- 2ბულგარული მწიწაკა (წითელი და მწვანე)
- 1 ხახვი
- 100გრ ზეთი
- ქათმის ფილე ან(1 ბარკალიც შეიძლება)
- კამა,ქინძი,ნიახური
- მარილი და პილპილი გემოვნებით
მომზადება:
გავრეცხოთ და მოვხარშოთ კარგად ბარდა(მე ქოთანში მოვხარშე უკეთესია)
როცა მოიხარშება ჩავზილოთ
წინასწარ დავჭრათ ხახვი, სტაფილო და ბულგარული და ზეთში მოვთუშოთ ,დავჭრათ მწვანილები და ეს ყველაფერი აურიოთ ბარდის სუფს
ცალკე მოვხარშოთ ქათმის ფილე და ის ნახარში და დაჩლეჩილი ფილე გაუკეთოთ უკვე გამზადებულ ბარდას
გემრიელად მიირთვით!
|