მასალა:- 1კგ.ღორის გულ-ღვიძლი
- 8-9 თავი ხახვი
- ქინძი ,პეტრუშკა,
- 1ს.კ.ხმელი ქონდარი,
- 1ჩ.კ.ძირა
- მარილი და წიწაკა გემოვნებით
მომზადება:
დავჭრათ გულ-ღვიძლი
პატარა კუბიკებად
გავრეცხოთ და ჩავყაროათ ტაფაში დავდგათ დაბალ გაზზე
დავახუროთ თავსახური რომ ადუღდება მოქაფვა დასჭირდება და მოვქაფოთ
ხახვი დავჭრათ მსხვილად
დავაყაროთ ხორცს და დავახუროთ თავსახური
როცა ხახვიც მოიხრაკება
შევანელოთ ძირათი, ქონდარით, მარილი, წიწაკა და დაჭრილი მწვანილებით
გემრიელად მიირთვით!
|