მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცხელი კერძები

ღომი
2012-03-23, 3:27 PM
მასალა:

  • 1 კგ. სიმინდის ღერღილი 
  • 700- 800 გრ. სიმინდის ფქვილი
  • ყველი-  სულგუნი ან იმერული

მომზადება:



 გავცრათ  მსხვილ საცერში ღერღილი და გავრეცხოთ  კარგად რამოდენიმეჯერ



კარგად გარეცხილი ღერღილი ჩავდოთ თუნუქის ქვაბში  დავასხათ ორჯერ მეთი წყალი და ვხარსოთ და თან ხის ჩოგანით (ხის კოვზით) ურიოთ.



 სადღაც ნახევარი საათის შემდეგ დაუმათოთ სიმინდის ფქვილი ამოუკიდოთ ნელ - ნელა და თან ურიოთ,
ვადუღოთ კიდევ 15 წუთი და ღომიც მზად იქნება 



ცხელ- ცხელი დავასხათ თეფშებზე და ზემოდან ჩავდოთ ყველის ნაჭრები



გემრიელად მიირთვით!




0 нравится
კატეგორია: ცხელი კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: fafebi, ღომი, ელარჯი, receptebi, elarji, gomi, megruli gomi, მეგრული ღომი
ნანახია: 28199 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 4 | რეიტინგი: 3.7/3
სულ კომენტარები: 4
4 ($)  
0
Iqneb elarjis receptic dagedot tongue

3 შოკა  
0
აუ რა გემრიელად შევჭამდი ახლა...მენატრებააა და თან მაგრა

2 sofi-sofi  
0
uf ra gemrielad icqireba

1 mira  
0
if kargia

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]