მასალა:
- 1კგ. ბულგარული მწიწაკა
- 400 გრამი ბრინჯი
- 1თავი ხახვი
- 1 სტაფილო
- ოხრახუში, ქინძი, ხმელი რეჰანი
- 1კგ. პამიდორი
- მარილი გემოვნებით
მომზადება:
ბულგარულ წიწაკას მოვაჭრათ თავები და ამოვასუფთაოთ
ბრინჯი მოხვარშოთ, ხარშვისას დაუმატოთ მარილი გემოვნებით , ცალკე მოვხრაკოთ ხახვი და სტაფილო დაუმატოთ მოხარშულ ბრინჯს, ასევე ხმელი დაფხვნილი რეჰანი
გამზადებული ბრინჯი ჩავდოთ ბულგარულში ჩავაწყოთ ზეთიან ტაფაში ცალი გვერდი რომ ცოტა შეიწვება გადმოვაბრუნოთ და დავასხათ ტომატი
დავაყაროთ მწვანილები უხდება ცოტა ნიორიც ,მარილი გემოვნებით
გემრიელად მიირთვით!
|