მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

შემწვარი ღვიძლი ბროწეულით
2010-04-08, 8:54 PM

შემადგენლობა

  • 500გრ საქონლის ან ღორის ღვიძლი
  • 100გრ კარაქი
  • 1 ჩ.ჭ. ბროწეულის წვენი
  • 3–4 ძირი ქინძი
  • გემოვნებით მარილი და წიწაკა

მომზადების წესი

  1. საქონლის ან ღორის ღვიძლი კარგად გარეცხეთ. დაჭერით საშუალო სიდიდის ნაჭრებად და კარაქში შეწვით. შეწვის დროს მოაყარეთ მარილი. შემწვარი ღვიძლის ნაჭრები დაალაგეთ ლანგარზე.
  2. ერთი ჩ.ჭ. ბროწეულის წვენს შეურიეთ დანაყილი ქინძი, მარილი და წიწაკა გემოვნებით, აგრეთვე შეწვის დროს გამოყოფილი ცხიმიც. ეს ყველაფერი მოასხით შემწვარ ღვიძლს. ცოტა ხანს გააჩერეთ, როცა კარგად გაუჯდება, მერე მიიტანეთ სუფრასთან.

0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემრიელი რეცეპტები, ღვიძლი, ბროწეულით, შემწვარი
ნანახია: 3228 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]