საქონლის ან ღორის ღვიძლი კარგად გარეცხეთ.
დაჭერით საშუალო სიდიდის ნაჭრებად და კარაქში შეწვით. შეწვის დროს მოაყარეთ
მარილი. შემწვარი ღვიძლის ნაჭრები დაალაგეთ ლანგარზე.
ერთი ჩ.ჭ. ბროწეულის წვენს შეურიეთ დანაყილი
ქინძი, მარილი და წიწაკა გემოვნებით, აგრეთვე შეწვის დროს გამოყოფილი
ცხიმიც. ეს ყველაფერი მოასხით შემწვარ ღვიძლს. ცოტა ხანს გააჩერეთ, როცა
კარგად გაუჯდება, მერე მიიტანეთ სუფრასთან.