მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ქათამი ღვინოში
2010-04-08, 11:20 PM

მასალა:


1,5 კგ. ქათამი 
400 მლ. თეთრი მშრალი ღვინო 
5-6 თავი ხახვი

მომზადება:


ქათამი დავჭრად ნაჭრებად და ზეთში კარგად დავაწითლოდ. დავაყაროთ ნახევარ რგოლებად დაჭრილი ხახვი, გავაგრძელოთ მოშუშვა და ბოლოს დავასხათ ღვინო, ვადუღოთ 5 წუთი. მოვაყაროთ პილპილი, მარილი. გარნირად გამოვიყენოთ: ბრინჯის ფლავი+კომშით ან კარტოფილის ბრაწულა.


p.s. ნაყიდ ქათამს ვატყავებ, მიზეზი ის გახლავთ, რომ ჰორმონებს, რომელსაც საკვებთან ერთად ჭამს, კანში და ცხიმში კონცეტრირდება.

0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემრიელი რეცეპტები, ღვინოში, ქათამი
ნანახია: 2008 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 1 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 1
1 rtuli  
0
ro igebt receptebs unda miawerot aqedan aris moparuli vinoge.com

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]