მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 9
სტუმარი: 9
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ღორის მჭლე რძეში
2010-04-10, 9:52 PM
მასალა:
1 კგ. ღორის მჭლე ხორცი
1 ლ. რძე
2 თავი ხახვი
10 კბილი გაურჩეველი ნიორი
კარაქი
მარილი

 
მომზადება:
თუჯის ჭურჭელში, კარაქში მოშუშეთ ხახვი. ჩაამატეთ წინასწარ სიგრძეზე ღრმად დასერილი და ძაფით შეკრული ხორცი. დაასხით რძე და ადუღეთ დაახლოებით 15 წთ. შემდეგ ჩააყარეთ ნიორი (გაუფცქვნელი კბილები), მარილი და შედგით წინასწარ 180°-ზე გახურებულ ღუმელში 2-2,5 საათით (ხორცს გააჩნია). კეთების პროცესში ხორცი რამოდენიმეჯერ გადააბრუნეთ.
0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემრიელი რეცეპტები, რძეში, მჭლე, ღორის
ნანახია: 1919 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]