მასალა: 4–5 კგ–იანი ინდაური, თავისი ღვიძლით. 100–150 გრ.ხბოს ხორცი 100 გრ. ღორის ხორცი 100 გრ. ლორი 1 კგ. წაბლი 0,5 ლიტრი ქათმის ან ძროხის ხორცის ბულიონი 2 ც. წვრილად დაჭრილი ხახვი 1–2 ც. სტაფილო, კუბიკებად დაჭრილი 2–3ც. მწვანე ხახვი. კარაქი. მარილი. პილპილი. სანელებლები (უცხო სუნელი, ყვითელი ყვავილი, ხმელი ქინძი, ნიორი)
მომზადება: წვრილად დაკეპილ ღორის და ხბოს ხორცს დავუმატოთ ინდაურის ღვიძლი, წინასწარ კანგაცლილი წაბლი მოვხარშოთ ბულიონში. გავატაროთ და დავუმატოთ ფარშს. დაჭრილი ხახვი მოვშუშოთ ტაფაზე და მოვასხათ ფარშს. შევაზავოთ მარილით, პილპილით და სანელებლებით. ამ ფარშით გამოვავსოთ ინდაური. შემოვახვიოთ ინდაურს თოკი, ფორმა რომ არ დაკარგოს, და თუჯის ტაფაზე დავდოთ. მეტისმეტად რომ არ დაიწვას, შემოვახვიოთ ფოლგა. მანამდე წავუსვათ კარაქი. ფოლგაში შევაყოლოთ დაჭრილი სტაფილო და მწვანე ხახვი (არომატისათვის).უხდება მრგვლად მოხრშული კარტოფილი. შემოუწყვეთ და მიირთვით გემრიელად.