მარილ-წყალში ჩაასხით სამი სტოლის კოვზი ძმარი, ჩააყარეთ ბაჰარი, დაფნის
ფოთოლი; ორი ხბოს ტვინი გარეცხეთ, მოხარშეთ, ფერფლი ააცალეთ, საცერში
გახეხეთ, ნახევარი თეთრი პურის გული დაალბეთ, გაწურეთ და ესეც შიგ აურიეთ,
პილპილი, მარლი; ორი თავი ხახვი წვრილად დასჭერით, ერბოში მოშუშეთ, ორი
კვერცხი შიგ უყავით და აურიეთ, კატლეტები გააკეთეთ, თითო-თითო კატლეტი
ამოავლეთ გათქვეფილ კვერცხში, სუხარში და შეწვით.
მასალად საჭიროა: ტვინი – ორი ხბოსი, კვერცხი – სამი, ერბო,
სუხარი, ძმარი – სამი სტოლის კოვზი, ხახვი – ორი თავი, პილპილი, მარილი.
|