მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ფარშირებული პამიდორი
2010-04-10, 11:21 PM
პროდუქტები: 1 პამიდორი; 1 ხახვი; 100 გ ნარევი ხორცის ფარში; 1 ჩ/კ საფანელი; 2 ს/კ წყალი; წიწაკა, მარილი; 1/2 ჩ/კ მშრალი მაიორანი; 1/2 კონა ოხრახუში.

მომზადება: პამიდორს ამოვაცალოთ გული. ძალიან წვრილად დავჭრათ. დავჭრათ ასევე ხახვი და ფარშს შევურიოთ, დავუმატოთ პამიდვრის გული, სანელებლები და საფანელი. ამ ფარშით დავტენოთ გულამოცლილი პამიდორი. ჩავაწყოთ ფორმაში და შევწვათ. სუფრასთან მიტანის წინ მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში.

0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემრიელი რეცეპტები, პამიდორი, ხორცი, ფარშირებული
ნანახია: 1619 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]