მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

რძეში ჩაშუშული ხბოს ხორცი
2010-04-10, 11:29 PM

პროდუქტები: 1 კგ ხბოს რბილი ხორცი; 2 მოზრდილი ხახვი; 1 მოზრდილი სტაფილო; 1 კონა ახალი ან 2 ჩ/კ მშრალი პიტნა; 1 კონა ქინძი; 600 მლ რძე; დანის წვერით ჯანჯაფილი; შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით; 1 ჩ/კ ყვითელი ყვავილი ან 1 ჩ/კ კურკუმა; 100 გ კარაქი.

მომზადება: ხორცი დავჭრათ მომცრო ნაჭრებად, მოვაყაროთ მსხვილად დაჭრილი ხახვი, სიგრძეზე დაჭრილი სტაფილო, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ხორცი არ დაფაროს და მოვშუშოთ. რომ ადუღდება, ჩავდოთ კარაქი. დავახუროთ ქვაბს თავსახური და შიგადაშიგ ვურიოთ. როცა ხორცი დარბილდება, მოვასხათ რძე, მოვაყაროთ პიტნა, ზაფრანა, ჯანჯაფილი (კოჭა, ანუ იმბირი) და 5-10 წუთი ნელ ცეცხლზე გავაჩეროთ. სუფრასთან მიტანის წინ მოვაყაროთ წვრილად დაწრილი ქინძი, მივირთვათ კარტოფილის პიურესთან ერთად.

0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, ხბოს ხორცი, გემრიელი რეცეპტები, ჩაშუშული, რძეში
ნანახია: 2227 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 4.0/3
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]