მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

საქონლის ტვინი პიტნით
2010-04-10, 11:49 PM

მასალა: 2 ცალი ტვინი, 1 სავსე ს/კ კარაქი, 2 თავი ხახვი, 1 კონა პიტნა, მარილი, შავი პილპილი.

მომზადება: ტვინი 1 საათით მოვათავსოთ ცივ წყალში, შემდეგ 2-3 წუთით წამოვადუღოთ მდუღარე მარილწყალში. მოხარშულ ტვინს გავაცალოთ აპკი. წვრილად დაჭრილი ხახვი მოვშუშოთ კარაქში, ჩავუმატოთ ტვინი და ჩავკეპოთ, დავუმატოთ დაჭრილი პიტნა, მარილი და პილპილი, ხის კოვზით კარგად ჩავკეპოთ. სუფრასთან მივიტანოთ ლი- მონის ნაჭრებთან ერთად.

0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემრიელი რეცეპტები, პიტნით, საქონლის ტვინი
ნანახია: 1610 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]