მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ბადრიჯანი ხორცით
2010-04-10, 11:54 PM

მასალა: 4 ცალი მოზრდილი ბადრიჯანი, 300 გ. ხორცის ფარში, 100-150 გ. გახეხილი ყველი, წვრილად დაჭრილი რეჰანი - 1 პატარა კონა, 1 პატარა მწვანე მწარე წიწაკა, მარილი – გემოვნებით.

მომზადება: ბადრიჯნებს გამოვაცალოთ გული სიგრძეზე ისე, რომ მიიღოს ნავის ფორმა. გული წვრილად დავჭრათ და ხორცის ფარშს შევურიოთ რეჰანთან, მარილთან და დაჭრილ მწარე წიწაკასთან ერთად. ტაფაზე წავუსვათ ცხიმი, ზედ დავაწყოთ ფარშით დატენილი ბადრიჯნები და ზემოდან მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, შემდეგ შევდგათ ღუმელში და შევწვათ საშუალო ცეცხლზე დაწითლებამდე.

0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემრიელი რეცეპტები, ბადრიჯანი, ხორცით
ნანახია: 1897 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]