მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ქათმის ფრთები ჩინურად
2010-04-11, 0:00 AM

მასალა: 12-14 ქათმის ფრთა, 1 ცალი ლიმონი, 3-4 კბილი ნიორი, 3 ს.კ. თაფლი, 3 ს.კ. სოიოს სოუსი, 1 ჩ.კ. ცხარე წითელი წიწაკა.

მომზადება: ფრთებს წავაჭრათ ბოლოები. მოვამზადოთ მარინადი: გავწუროთ ლიმონის წვენი, წვრილად დავჭრად ნიორი, დავუმატოთ თაფლი, სოიოს სოუსი, წიწაკა, მარილი და მოვასხათ ქათმის ფრთებს. ასე გავაჩეროთ ერთი ღამე, ან 2-3 საათი. ამოვალაგოთ თუნუქის ფურცელზე (ჟარონაზე) და დავაწითლოთ ღუმელში, თან ზემოდან ვასხათ მარინადი. გარნირად მოვამზადოთ ბრინჯი.

0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემრიელი რეცეპტები, ქათმის ფრთები, ჩინურად
ნანახია: 2021 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]