მასალა:
400-500 გრ. ღორის უცხიმო ხორცი
1 დიდი ბადრიჯანი
50-80 გრ. მიწის თხილი
1 კონა მწვანე ხახვი
3-4 კბილი ნიორი
1 ს.კ. სოიოს სოუსი
მარინადი:
1 ს.კ. სახამებელი
2 ჩ.კ. სოიოს სოუსი
2 ცალი კვერცხის ცილა
მომზადება:
კუბიკებად დავჭარათ ხორცი და ბადრიჯანი და მოვასხათ მარინადი, გავაჩეროთ 15
წუთი. გავაცხელოთ ღრმა ტაფა, ჩავასხათ ზეთი და პატარა პორციებად შევწვათ
ხორცი და ბადრიჯანი ფრიტიურში. შემწვარი ამოვიღოთ თეფშზე. დავჭრათ მოგრძო
ნაჭრებად მწვანე ხახვი, ფირფიტებად ნიორი და მიწის თხილთან ერთად შევწვათ
(5-8 წუთის განმავლობაში), ხორცისგან დარჩენილ ცხიმში.
|