მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

საქონლის ხორცის გუფთები იტალიურად
2010-04-11, 0:23 AM
მასალა:

500 გრ. ფარში, საქონლის ხორცის
2 ცალი კვერცხი
1 თავი ხახვი
150 გრ. უცხიმო ხაჭო
ბეგქონდარა, დიდი კამა
100 მლ. ღვინო
500 გრ. დაჭრილი პომიდორი თავის წვენში
ოხრახუში
მარილი, პილპილი გემოვნებით

მომზადება:

ფარშით, კვერცხით, ხაჭოთი და საკმაზებით მოვამზადოთ მასა,რომლისგან ამოვიყვანთ გუნდებს, ამოვავლებთ ფქვილში და დავაწითლებთ ტაფაზე. დავამატოთ ღვინო, პომიდორი, დაჭრილი ხახვი და ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე 10 წუთი. მოვაყაროთ ოხრახუში და 2 წუთის მერე მზად არის.
0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, ხორცის, გემრიელი რეცეპტები, საქონლის, იტალიურად, გუფთები
ნანახია: 2121 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]