მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ქათმის კუჭმაჭი ბადექონში
2010-04-11, 0:51 AM

მასალა:
ღორის ქონი ან უმჯობესია ქონიანი ნაჭერი, 1 კგ ქათმის გულ-ღვიძლი, 4 - 5 მოზრდილი თავი ხახვი, სასურველია წითელი, 1 საშუალო ქილა დაკონსერვებული ან ახალი ქამა სოკო, ერთხელ წამოდუღებული 1 ცალი ბადექონი (1 ღორის საკმარისია), მარილი, წითელი წიწაკა, კურკუმა (ყვითელი კოჭა), ყვითელი ყვავილი, უცხო სუნელი, 1 ჩაის ჭიქა უკურკო შავი ქლიავის ჩირი, 1 სუფრის კოვზი კოწახური.


მომზადება:

მოვხარშოთ გულ-ღვიძლი და კუჭები. ამოვიღოთ ბულიონიდან და წვრილად დავჭრათ.
ღორის ქონიანი ნაჭერი დავჭრათ წვრილად, გადავადნოთ და ხიწიწი ცალკე ამოვიღოთ.
გადამდნარ ქონში მარილთან ერთად მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, სანამ ძალიან დაიბრაწება, დავაყაროთ დაჭრილი გულ-ღვიძლი და ვშუშოთ რამდენიმე კოვზ ბულიონთან ერთად. დავამატოთ დაჭრილი სოკო, 1 ჩაის კოვზი კურკუმა,ხიწიწი,
წიწაკა, ყვითელი ყვავილი და უცხო სუნელი - გემოვნებით. დავამატოთ კოწახური და შავი ქლიავის ჩირი, ერთხელ მოვატაროთ ცეცხლზე და დავდგათ შესაგრილებლად.
ბადექონი დავჭრათ დაახლოებით 15X15 ან 15X20 სმ. ნაჭრებად. გავხვიოთ შიგთავსი და ვაცალოთ გაციება. შემდეგ შევწვათ.

0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემრიელი, კუჭმაჭი, ბადექონში, ქათმის
ნანახია: 1818 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]