მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

საქონლის ხორცი ბოსტნეულით და ბარდით
2010-04-11, 0:58 AM

მასალა:

ხორცი 1,200 კგ., 3 სხვადასხვა ფერის ბულგარული წიწაკა, ერთი მუჭა მწვანე ზეთისხილი, სტაფილო 2 ცალი, ხახვი 2 თავი, ნიორი 5-6 კბილი, 250 გრ. ბარდა, ზაფრანა, ცოტა რეჰანი, როზმარინი.
 
მომზადება:
დავალბოთ წყალში ბარდა (მთელი ღამით). დავაწითლოთ ხორცის ნაჭრები (მსხვილად დაჭრილი), დავაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი და ნივრის კბილები, 5 წუთი კიდევ ვშუშოთ და გამოვრთოთ. დავჭრათ მსხვილ მოგრძო ნაჭრებად სტაფილო, ბულგარული. ქვაბში ძირზე დავყაროთ ბარდა,ზემოდან ხორცი დავაფინოთ, მოვაყაროთ მწვანილი და მწარე წიწაკა, დავფაროთ ბოსტნეულით, ზეთისხილი მოვაყაროთ და მოვასხათ ბულიონი, ბოსტნეული და ხორცი რომ დაფაროს. შევდგათ ღუმელში 3 საათით, 240 გრადუსზე.
0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, ბარდით, გემრიელი რეცეპტები, ბოსტნეულით, საქონლის ხორცი
ნანახია: 1888 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]