მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

საქონლის ტვინი
2010-04-11, 1:11 AM

მომსადება:

ტვინი ჩადეთ ცივ წყალში, კარგად გარეცხეთ, რომ სისხლი არ შეჰყვეს; მერე მარილ-წყალში ჩადეთ ერთი საათი და ფერფლი, რაცა აქვს, სულ ააძრეთ. მარილწყალი აადუღეთ, სამი დაფნის ფოთოლი, სამი სტოლის კოვზი ძმარი, ბაჰარი, ჩადეთ ტვინი და მოხარშეთ; მერე ამოიღეთ, დადეთ, რომ გაცივდეს; თუ ფერფლი კიდევ აქვს ააცალეთ, დასჭერით, თითო ნაჭერი გათქვეფილ კვერცხში ამოავლეთ, სუხარი მოაყარეთ, ერბო დაასხით, ტაფაზე გააცხელეთ, ტვინი ჩააწყეთ და მოწვით ორივ მხარეს.

მასალად საჭიროა: ტვინი – ორი, კვერცხი – ორი, ძმარი – სამი სტოლის კოვზი, ერბო – ნახევარი სტაქანი, სუხარი, მარალი.
0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: გემრიელი რეცეპტები, კულინარია, საქონლის, ტვინი
ნანახია: 2462 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]