მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ფითი
2010-04-11, 2:08 AM


მომზადება:


      აკეთებენ ბარდითაც მაგრამ მე ბარდის გარეშე უფრო მომწონს. ცხვრის ხორცი გამორბილეთ, ანუ ძვლები დააცალეთ, დაჭერით მწვადის ტოლ, მაგრამ უფრო თხელ ნაჭრებად. სასურველია თოხლის ბარკალი თავისი დუმით, თუ ხორცი საკმარისად ცხიმიანია, დუმა ცოტა დაჭირდება, თუ მჭლეა, დუმა უფრო მეტი უნდა, რომ ცხიმი გაუშვას. აიღეთ თიხის ქოთნები, პირველი ფენა - დუმის პატარა ნაჭრები, ხორცი, მერე ალყა -ალყად დაჭრილი ხახვი. მერე ისევ ხორცი და ა.შ. ქოთნის ორ მესამედამდე. სულ ზემოთ ხორცი მოაქციე.



0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემრიელი რეცეპტები, ფითი
ნანახია: 2868 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]