მომზადება:
აკეთებენ ბარდითაც მაგრამ მე ბარდის გარეშე უფრო მომწონს. ცხვრის ხორცი
გამორბილეთ, ანუ ძვლები დააცალეთ, დაჭერით მწვადის ტოლ, მაგრამ უფრო თხელ
ნაჭრებად. სასურველია თოხლის ბარკალი თავისი დუმით, თუ ხორცი საკმარისად
ცხიმიანია, დუმა ცოტა დაჭირდება, თუ მჭლეა, დუმა უფრო მეტი უნდა, რომ ცხიმი
გაუშვას. აიღეთ თიხის ქოთნები, პირველი ფენა - დუმის პატარა ნაჭრები,
ხორცი, მერე ალყა -ალყად დაჭრილი ხახვი. მერე ისევ ხორცი და ა.შ. ქოთნის ორ
მესამედამდე. სულ ზემოთ ხორცი მოაქციე.
|