მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ბურღულის ტოლმა
2010-04-12, 3:39 PM

მასალა 6 ცალისთვის:
70გ ბურღული
100გ ნადუღი
4ც ლეღვის ჩირი
8ც კომბოსტოს ფურცელი
1ჩკ დაუფვავი კვლიავი (ძირა)
მარილი, შავი პილპილი
ზეითუნის ზეთი
პარმიჯანო

მომზადება:
ბურღული მოხარშეთ 2,5-ჯერ მეტი მოცულობის მარილიან წყალში. შეარჩიეთ კომბოსტოს ნაზი, ღია მწვანე ფერის ფურცლები, ჩადეთ ლეღვთან ერთად დამარილებულ წყალში და ადუღეთ 5 წუთი, შემდეგ წყლის ქვეშ გააციეთ, შეურიეთ მოხარშული ბურღული ნადუღში, ჭვრილად დაჭრილი ლეღვი, დაკეპილი 2 კომბოსტოს ფურცელი და კვლიავი, პილპილი და მარილი. შემდეგ გაყავით ექვს ნაწილად და შეახვიეთ კომბოსტოს ფურცლებში, ჩააწყვეთ საღუმელე ჭურჭელში შეკრული პირით ქვემოთ, მოასხით ზეითუნის ზეთი და შედგით წინასწარ 220°-ზე გახურებულ ღუმელში 10 წუთით. თეფშზე როცა გადაიღებთ მოაყარეთ პარმიჯანო.
0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: გემრიელი რეცეპტები, ბურღულის ტოლმა
ნანახია: 1839 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]