მადამ ბოვარი |
|
სტატისტიკა |
სულ ონლაინში 3 სტუმარი: 3 მომხმარებელი: 0 |
|
გადაზელილი ყველი
| 2010-04-13, 0:14 AM |
ვიღებთ წინადღით ამოყვანილ ღალამოუხდელ
უმარილო ყველს. ვჭრით და
ვუშვებთ მდუღარე წყალში 5 წუთით.
გადავზელთ, ამოვიღებთ წყლიდან და
პატარ-პატარა კვერებად ვაქცევთ.
ნადუღს გავხსნით იმ წყალში,
სადაც ყველი გადავზილეთ, შევანელებთ
დანაყილი პიტნით და ჩავაწყობთ
სულგუნის კვერებს. ღომზე მისწრებაა.
|
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75
| ტეგები: გემრიელი, ყველი, გადაზელილი, რეცეპტები
|
ნანახია: 2448 | რამოტვირთვები:
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს [ რეგისტრაცია | შესვლა ]
|