მასალა:
300 გრ. ბადრიჯანი,
100 გრ. ყველი,
1 ცალი კვერცხი,
100 გრ. ერბო,
მარილი მწვანილი გემოვნებით.
მომზადება:
ნორჩ ბადრიჯანს მოაჭერით ბოლოები, გარეცხეთ, წვრილი დანით გამოაცალეთ თესლი, დააწყეთ თუნუქის ფურცელზე და შედგით ღუმელში. როცა ნახევრად მზა იქნება, გამოიღეთ. მოხარშეთ კვერცხი, დაჭერით წვრილად, აურიეთ დაფხეკილ ყველში და ერბოში. ამ მასალით გამოტენეთ ნახევრად შემწვარი ბადრიჯანი, დააწყეთ ერბოწასმულ ტაფაზე და შედგით ღუმელში.როცა მზად იქნება, ზემოდან მოაყარეთ მწვანილი.
|