მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ფარშირებული კვერცხი
2010-04-07, 3:22 PM


     მასალა:


  • 5 ც. კვერცხი,
  • 1/4 ქილა კონსერვირებული სიმინდი,
  • 4 ც. კიბორჩხალის ჩხირები,
  • მაიონეზი, მარილი, მწვანილი.

     მომზადება:

კვერცხი გაჭერით სიგრძეზე, ფრთხილად ამოიღეთ გული, დაჭყლიტეთ ჩანგლით.

შეურიეთ წვრილად დაჭრილი კიბორჩხალის ჩხირები, სიმინდი, შეურიეთ მაიონეზი, გემოვნებით დაუმატეთ მარილი(მწარის მოყვარულებს შეუძლიათ დაუმატოთ დაჭყლეტილი ნიორი.) და ამოურიეთ. მასით დატენეთ კვერცხის ცილა და ჩაარჭვეთ მწვანილის პატარა ღერები.



0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: სალათები, kvercxi, გემიელი რეცეპტები, farshirebuli kvercxi, კულინარია, კვერცხი, farshirebuli, ფარშირებული
ნანახია: 3425 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 4.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]