მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ბეფსტროგანოვი შვეიცარულად
2010-04-18, 10:34 PM

პორციების რაოდენობა: 4
დამზადების დრო: 40 წუთიხბოს 

საჭირო სურსათი: 
ხბოს რბილი ხორცი – 400 გრ, 
სოკო "შამპინიონები” – 200 გრ, 
ხახვი – 1 თავი, 
თეთრი ღვინო – 1/2 ჭიქა, 
ნაღები – 1 ჭიქა, 
ხორბლის ფქვილი – 1 სუფრის კოვზი, 
კარაქი – 50 გრ, 
დაკეპილი ოხრახუში და რეღანი – 1 სუფრის კოვზი, 
შავი პირპილი, მარილი.

 

დამზადების წესი:
  ხბოს ხორცი დაჭერით წვრილ ნაჭრებად, მოაყარეთ მარილი და პირპილი, ამოავლეთ ფქვილში და შეწვით.
ხახვი დაკეპეთ, სოკო წვრილად დაჭერით და შეწვით ხორის შეწვისგან დარჩენილ კარაქზე. დაამატეთ ღვინო, მოთუშეთ 3-5 წუთის განმავლობაში, დაამატეთ ნაღები, დააყარეთ მარილი და პირპილი, ჩააყარეთ ხორცი, მწვანილი და დაბალ ცეცხლზე მიიყვანეთ ადუღებამდე.
გარნირად უხდება შემწვარი კარტოფილი ან კარტოფილის კროკეტები.


0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: ხბოს ხორცი, გემრიელი რეცეპტები, სოკო, თეთრი ღვინო, შამპინიონი
ნანახია: 3366 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]