მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ქათმის ღვიძლი ტკბილი წიწაკით
2010-04-18, 10:58 PM

ულუფების რაოდენობა: 4
მომზადების დრო: 35 წუთი.

მოსამზადებლად დაგჭირდებათ: 
680 გრ. ქათმის ღვიძლი, 
1 თავი ხახვი, 
2 ცალი სხვადასხვა ფერის ტკბილი წიწაკა, 
3 ს/კ კარაქი, 
150 გრ. მოხარშული მაკარონი, 
75 გრ. ტომატის მწარე სოუსი, 
დაფქვილი პილპილი, მარილი.

მომზადების წესი: 
ღვიძლს მოაშორეთ სადინარები, კარგად გარეცხეთ და შეაშრეთ. გააცხელეთ კარაქის ნაწილი, სწრაფად დაბრაწეთ ღვიძლი ბრაწულა კანის წარმოქმნამდე, თან მუდმივად ურიეთ. გემოვნებით უყავით მარილი და პილპილი. დაუწიეთ ცეცხლს და გააგრძელეთ თუშვა კიდევ 5-7 წუთი. დარჩენილ კარაქში 2-3 წუთის განმავლობაში მოდაღეთ ალყა-ალყად დაჭრილი ხახვი, დაამატეთ სიგრძეზე, წვრილად დაჭრილი ტკბილი წიწაკა და კიდევ 5 წუთი დატოვეთ ცეცხლზე. სუფრაზე გატანის წინ ლანგარზე დადეთ ტომატის საწებელით შეკმაზული მაკარონი, ზემოდან დაალაგეთ შემწვარი ღვიძლი და ბოსტნეული. მოასხით ცხიმი, რომელშიც მზადდებოდა ბოსტნეული.

0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: ტომატის სოუსი, პილპილი, ქათმის ღვიცლი, სხვადასხვა ფერის წიწაკა, მოხარშული მაკარონი
ნანახია: 2417 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]