მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ხორცის რულეტი მწვანილით
2010-04-18, 11:23 PM

მასალად საჭიროა:
8 ულუფა
2 კგ ღორის მჭლე ხორცი
3 კბილი ნიორი
1 ს.კ. უცხო სუნელი
1 ბულიონის კუბი
1 ლიმონის წვენი
4 ს.კ. ზეთი
1 კონა კამა
1 კონა ოხრახუში
მარილი

 


მომზადების წესი:
1. ღორის ხორცი გაჭერით სიგრძეზე და კარგად დაბეგვეთ.
2. დანაყეთ ნიორი, შეურიეთ სანელებლები, ბულიონის კუბი, ლიმონის წვენი და 3 ს.კ. ზეთი.
კარგად აურიეთ და დაუმატეთ დაჭრილი მწვანილი.
3. ხორცს წაუსვით მწვანილიანი მასა, გადაახვიეთ და შეკარით ძაფით. რულეტი მოათავსეთ ცხიმწასმულ ტაფაზე და შედგით ღუმელში 200°ჩ-ზე 1 სთ. დროდადრო მოასხით თავისივე წვენი.
4. სუფრასთან მიტანის წინ დაჭერით და მოათავსეთ ლანგარზე. მიირთვით ცოცხალ ბოსტნეულთან ერთად.

 

0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: მარილი, ოხრახუში, ღორის მჭლე ხორცი, სეთი, რულეტი, ლიმონის ცვენი, ბულიონის კუბი, კამა, უცხო სუნელი
ნანახია: 1603 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]